Om oss

Om ossFamiljen består av Rose-Marie och Ulf.


 

Vi bor på landet mellan Linköping och Motala, utanför ett litet samhälle som heter Klockrike. Vi har nära till skogen där vi ofta är ute med våra hundar. På gården föder vi även upp travhästar. Min man Ulf tränar dem, och vi tävlar även ibland.


 

Det finns även 3 katter på gården.


 

Jag har haft hundar hela mitt vuxna liv av olika raser. Jag fick mitt kennelnamn 1994.Har även utbildat mig till B-instruktör genom SBK.


Nu har min man tagit över kenneln och ska fortsätta driva den i samma anda som tidigare. Han har god kunskap om avel och har haft hundar och hästar hela sitt vuxna liv.


 

Jag fastnade för ”Stabejen” för deras vackra utseende och mjuka sätt.


 

Den är en allroundhund som passar lika bra till agility, spårning och lydnad. Även den jaktintresserade kan finna mycket glädje i ”stabejen”. Den älskar att spåra, både eftersök (blodspår) och personspår. Hittar alltid djurspår i skogen och spårar med glädje och noggrannhet. Älskar att bada och jagar en fågel då och då. Den behöver och mår bra av någon aktivitet.


 

Våra hundar vill gärna vara i närheten av oss, är väldigt keliga. Sitter gärna med oss i soffan och sover gärna med oss i sängen.

Följ oss på Facebook

Sköna midsommarbilder från Öland.